Produktkategori
Kontakt oss

Legger til:S-1, A-8, E-Pang Road, Lianhu distriktet, Xi'an byen,

Shaanxi-provinsen, Kina

Web:www.htongsteel.com

Post:info@sxht-group.com

Tel:86-029-89306039


Service hotline
+86-029-89306039

Nyheter

Hjem > NyheterInnhold

Stål for å produsere kapasitet har fullført den årlige oppgaven på 63,4%

10. mai, Premier Li Keqiang presided over State Council executive møte, for å lytte til fremdriften av produksjonskapasitet og sentrale næringer for å eliminere bakover produksjonskapasitet i rapporten, for å fremme økonomisk restrukturering. Møtet påpekte at for å løse og eliminere overflødig tilbaketrukket produksjonskapasitet er forsyningssiden av strukturreformen av den viktige oppgaven å endre utviklingsmåten og fremme omformingen av gamle og nye energikrav til det uunngåelige.


Siden begynnelsen av året har ulike regioner og avdelinger fortsatt å være oppmerksom på gjennomføringen av arbeidet, jern og stål, kullindustrien for å eliminere tilbaketrukket produksjonskapasitet og oppnådd positive resultater, landet ut av stålproduksjonskapasitet på 31,7 millioner tonn, 68,97 millioner tonn kullproduksjonskapasitet henholdsvis den årlige oppdraget på 63,4%, men inspektørene fant også at scenen av etterspørsel og etterspørsel endrer fører til svekket kapasitet til å produsere kapasitet, noen steder for å eliminere tilbaketrukket produksjonsevne lag, ansatte plassering, gjeldssalg, fusjoner og omorganisering er vanskeligere og så videre.


CCTD China Coal Market Network Observer Chen Jie sa at i opprinnelsen til kullfrigivelse og rollen som nasjonal makrokontroll, kan oppstrøms kullproduksjonskapasitet bli utgitt betydelig, særlig den viktigste kull-opprinnelsen, et stort antall kullproduksjon og -utvinning, økt salg og leveransevolum. De relevante statlige avdelinger for aktivt å fremme rasjonell avkastning av kullprisene, kullprisene i de fleste områder falt betydelig. Med regnetiden, vannkraftutstedelsen, lave priser på vannkraft til kystmarkedet, noe som resulterer i redusert kullforbruk, fortsetter termisk kullprisene å synke, og kullprisene accelererer for å komme tilbake til et rimelig utvalg.


I forbindelse med rensingen "til stålet" avslørte Stålforbundet at for å fremme stripen så snart som mulig uten klare, 2. til 25. mai, vil det bli sendt til ni arbeidsgrupper rundt produksjons kapasiteten til fellesforsamlingen. "" For å utføre spesielle inspeksjoner. Det forventes at interdepartementet i juli og august også vil utføre total aksept av provinsene og byene.


Zhuo rekord informasjon jern og stål analytiker Cui Hong sa, "Land Steel" er en urolig stålindustri i mange år det gamle problemet, har vært å spille mer og mer, fra i fjor landet landet sendte en rekke inspektører felt tilsyn og eksponering, og den ansvarlige personen å håndtere, og oppnådde bemerkelsesverdige resultater. Ifølge den nåværende sammendraget av dataene har provinsene og de autonome regionene fjernet "landstål" -virksomhetene totalt mer enn 500, med en produksjonskapasitet på 119 millioner tonn. Med "land av stål" kapasitet av den raske utgangen, Kinas stålindustri for å oppnå lønnsomhet, bidrar til den etterfølgende sunne og ryddige utviklingen av stålindustrien.


I lys av neste skritt til arbeidet på arbeidet påpekte møtet også at man bør bruke mer markedsorienterte virkemåter, en solid og effektiv eliminering og eliminering av overskytende tilbaketrukket produksjonskapasitet. Utvilsomt undersøke og håndtere ulovlig produksjon og konstruksjon og oppfyller ikke miljøvern, kvalitet, sikkerhet og andre standarder i bedriften, arbeidet med fattige steder til alvorlig ansvarlighet. Rundt grensen vil bli funnet i tidlig undersøkelse av "landstål" produksjonskapasitet for å fullstendig forby, fjerne utstyret, forhindre gjenoppblussing. På inkludering av årlig kapasitet til oppgaven med kullgruver til slutten av november for å avslutte alle. Eliminere, slutte å bygge, treg bygging av kullprosjekter til oppgaven så snart som mulig for å rydde fristen, ansvar for folket. For det andre bør vi gjøre en god jobb med gjenbosatte arbeidstakere plassert i en fremtredende posisjon. For det tredje må vi styrke tilsyn og tilsyn, alle lokaler bør bli kunngjort i tide til produksjonskapasiteten til relevant informasjon, forbedre rapporteringssystemet for å forhindre eliminering av tilbakekallingskapasitetsbedrageri, og kontrollere importen av kull av lav kvalitet.